Mitt ansikte avgjutet i gips : Tramsmail.se ♥ a smart smile
banner ad

För att få adressen till denna sida skickad till din mobil, skicka ett SMS för 10 kr
till 72550 med texten trams w 17387 - Läs mer under fliken Mobilinfo här »

Mitt ansikte avgjutet i gips

Views: 1,489 | 16 September 2010 | Leave comment    | Debug
  • Share

Kära medborgare…

Det var mycket som gjorde ont igår. Förutom den tuffa 2-0 förlusten för Helsingborgs IF mot Malmö FF, fick jag riktigt himla ont i hela ansiktet. Trodde ett tag att huden skulle lämna fejset, men det höll. Igår lades det en gipsmask på mig, en utgjutning gjordes av mitt ansikte…

Som en del av vårt stora arbete med krogshowen, fick jag igår mitt ansikte avgjutet i gips. Detta för att en av karaktärerna jag ska spela i vår 80-talsshow, har en effekt i ansiktet som är nästintill omöjligt att fixa varje kväll. Så det ska göras en tunn mask som jag bara ska ta på mig och då det ska se så naturligt ut som möjligt, är det mitt eget ansikte jag ska sätta på. Och hur konstigt lät nu inte det..?

Jag visste att det skulle göras en sådan mask på mig, men inte när. Så jag hade inte slätrakat mig innan jag gick ner i logen igår. Och som jag svor! Även om hela ansiktet var insmort med vaselin, hjälpte det föga när gipset hade torkat och masken skulle av. Den hade grabbat tag i mitt fyra dagar gamla skäggstubb och det var en tävlan om vad som skulle släppa först, masken eller skäggstubben. Förstå hur ont det gjorde…

Men, vill man vara fin får man lida pin, som det förbannade ordspråket lyder och det stämmer i högsta grad. Det tog säkert någon timme innan ansiktet hade hämtat sig. Men bra blev masken i alla fall och det är jag glad för. Annars hade vi blivit tvungna att göra om den…

Se bilder från maskeringen här »

Ha en bra dag och kramas i trafiken!

/Raffe Bergwall – Det heter inte bilringar, det heter kostcirklar…


Taggar: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

Kategorier: Föreställningar • Nöje & Arrangemang • Tokblogg

Kommentarer och information

Kommentarer

Leave a Reply

Mobilinfo


Det här kan du göra med i din !

Du kan också välja att vidarebefordra det SMS du fick när du beställde sidan till din mobiltelefon till vem du vill, så även de kan ta del av det roliga.

Viktig information angående tjänsten, filen och avgiften!

Avgiften på 10 kr gäller inte för , eller användandet av denna, utan endast för tjänsten som förmedlar och skickar dig den beställda sidan från Tramsmail.se till din mobiltelefon. Materialet är i många fall upphovsrättsskyddat.

Detta är ingen prenumerationstjänst utan du betalar bara engångskostnaden 10 kr för den adress på Tramsmail.se du själv väljer att beställa till din mobiltelefon. Läs mer här »

Tipsa en kompis

Varför inte dela med dig av just denna sida till en kompis? Bara fyll i nedanstående formulär och ett mejl går till din kompis med länken till denna sida...

Funkar inte?

Här nedan kan du lämna en felanmälan och vi uppskattar om du försöker vara så detaljerad som möjligt. Då kan vi åtgärda problemet både snabbare och enklare...

Ett tips är att du installerar de senaste versionerna av både Flash och QuickTime.
De är gratis och viktiga komponenter för filmer, spel och ljudklipp...
Kontrollera även att du surfar med det senaste programmet här »