Gott Nytt År önskar Tramsmail.se : Tramsmail.se ♥ a smart smile
banner ad

För att få adressen till denna sida skickad till din mobil, skicka ett SMS för 10 kr
till 72550 med texten trams w 26022 - Läs mer under fliken Mobilinfo här »

Gott Nytt År önskar Tramsmail.se

Views: 999 | 31 December 2010 | Leave comment    | Debug
  • Share

Kära medborgare…

Då var det inte många timmar kvar att det år vi kallar 2010. Ett år som innehöll en hel del, precis som ett år ska, och det gick fort som vanligt. Skulle jag betygsätta året skulle jag på en skala ett till tio, ge det en sexa. Många dalar, men en grym topp…

Det som drar ner betyget är alla de turer och undersökningar jag har haft med mina händer och fingrar. De fungerar inte riktigt som de ska längre, men läkarna är äntligen en lösning på spåret. Det kan knappast vara något allvarligt, i så fall hade jag redan varit på behandling kan jag tycka. Hållit på med det sedan i våras…

Det som trots allt höjer betyget är den bejublade krogshow vi i Champagne Safari satte upp på The Tivoli nu i november och december. Vi fick grymt bra respons, jättefin recension i tidningen och publiken var fantastisk. Sådant kan rätta till vilket taskigt år som helst…

Varje nyår avlägger jag alltid ett och samma nyårslöfte, men i år ska jag faktisk göra ett undantag och ge mig själv två stycken. Det nyårslöfte jag alltid avlägger för mig själv, strax efter 12-slaget, är att alltid göra det bästa av det nya året. Kvittar motgångar eller räkmackor – jag ska alltid maxa ut det helt. Som du kanske redan räknat ut är jag maximalist till leverne och ger alltid 110% i allt jag gör. Så ska jag även göra 2011 – inga undantag…

Det andra och nya löftet är att ha mer sex under 2011 än under det gångna året. Även om jag var tillsammans med en och samma kvinna under större delen av året, har jag aldrig i hela mitt vuxna liv haft så lite sex under ett år. Jag kan nog räkna antalet gånger på mina båda händer. Skandal nästan. Även de år jag varit helt singel har jag haft mer sex än 2010, men nu ska det bli ändring på det där. Kruxet är bara att jag har så himla svårt att ha sex med en tjej som jag knappt känner eller aldrig legat med förr. Får väl lära mig det då…

I år blir det inget nyårsfirande med middag och fest för min del. Jag ska ikväll spela skivor på The Tivoli, i klubben Cirkus. Det blir disco, soul, funk, pop och reggae för en mogen publik och det ska bli himla kul. Mellan 23 och 05 gnuggar jag skivor och har du möjlighet är ni hjärtligt välkomna ner…

Gott nytt år önskar Tramsmail.se

Ps. Var det någon som sa att de trodde jag skulle få svårt att med hjälp av en bild på en kvinna, illustrera talet 2011? Hehe. Se bilden till dagens Tokblogg »

Ha en bra dag och kramas i trafiken!

/Raffe Bergwall – Entusiasm är som en brasa, behöver bli omrörd ibland…


Taggar: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

Kategorier: Dejting & Relationer • Nattklubbar & Ställen • Nöje & Arrangemang • Nyår • Sex & Samlevnad • Showgrupper • Tokblogg

Kommentarer och information

Kommentarer

Leave a Reply

Mobilinfo


Det här kan du göra med i din !

Du kan också välja att vidarebefordra det SMS du fick när du beställde sidan till din mobiltelefon till vem du vill, så även de kan ta del av det roliga.

Viktig information angående tjänsten, filen och avgiften!

Avgiften på 10 kr gäller inte för , eller användandet av denna, utan endast för tjänsten som förmedlar och skickar dig den beställda sidan från Tramsmail.se till din mobiltelefon. Materialet är i många fall upphovsrättsskyddat.

Detta är ingen prenumerationstjänst utan du betalar bara engångskostnaden 10 kr för den adress på Tramsmail.se du själv väljer att beställa till din mobiltelefon. Läs mer här »

Tipsa en kompis

Varför inte dela med dig av just denna sida till en kompis? Bara fyll i nedanstående formulär och ett mejl går till din kompis med länken till denna sida...

Funkar inte?

Här nedan kan du lämna en felanmälan och vi uppskattar om du försöker vara så detaljerad som möjligt. Då kan vi åtgärda problemet både snabbare och enklare...

Ett tips är att du installerar de senaste versionerna av både Flash och QuickTime.
De är gratis och viktiga komponenter för filmer, spel och ljudklipp...
Kontrollera även att du surfar med det senaste programmet här »