Allt för din hobby och fritid

Är du ute efter underhållning och andra nöjen som kan göra din fritid ännu roligare finns det många spännande aktiviteter att prova. Vill du ha inspiration till trevliga aktiviteter och fritidsintressen kan du kolla in en live show och hitta en ny hobby eller spel att testa.

Hitta en ny hobby

Att prova en ny hobby kan ibland kännas svårt speciellt om det är något du inte har kunskap om. Planering och odling är exempelvis en trevlig och nyttig fritidsaktivitet som du kanske inte provat än. Har du aldrig arbetat i trädgården kan du få bra tips och tydliga instruktioner på en live show. På så sätt får du både underhållning och värdefull information som kan hjälpa dig att utveckla din nya hobby. Du får dessutom tips om vilka produkter du kan köpa för att lyckas med din trädgård och odling. För att göra programmet ännu mer praktiskt kan du dessutom ställa frågor under sändningen.

Live shopping på nätet

Du kan shoppa live på nätet och hitta allt från produkter till din fritid eller roliga spel som du kan njuta av med familjen eller ditt sällskap. Kolla in kategorin fritid och hitta det du är intresserad av, handla online.