Många roliga kattvideos

Visst har de flesta sett sammanställningar av katt-klipp som är långa och sega, och mycket av innehållet är inte speciellt kul. Men tack och lov finns det massor av videor som håller klippen korta och som verkligen bara visar de som gör att man brister ut i skratt. Det finns tusentals personer som klipper ihop en massa offentliga videor och kör dem som kompileringar. En del av dem är verkligt skickliga på redigering så att filmen blir riktigt underhållande.

Katter som är rädda för gurkor

Detta är en rolig sammanställning av katter som fokuserar på att de skräms av gurkor. Värd betydligt fler visningar än de cirka 157 000 visningar den har hittills. Som regel utsätts de kära djuren för gurkskämt när de äter, stackarna. Reaktionerna när de upptäcker gurkan är häpnadsväckande och man ställer sig frågan: Varför är katter rädda för gurkan? Några svar får vi inte här men att detta är ett vanligt fenomen framgår tydligt av den 3 minuter långa filmen. Vanligast inslag är med slanggurkor, man undrar om andra gurkor ger samma effekt?

Människans bästa vän är katten

Är det så att vi tar efter våra husdjur och att de i sin tur vill härma oss? Kanske inte alla katter men några, precis som det framgår av det här klippet. Katter som sover i hängmatta, katter som vill sova under täcket varvas med stående katter och de som försöker sig på övningar i gymmet. Eller katten som vräker sig i fåtöljen framför sin lilla tv, precis som matte eller husse i familjen. Katter i hatt är ju ganska lustigt. Ser man på ”cats in hats” får man över 3 miljoner resultat på Google. Enastående, och när dessa dessutom åker på pakethållare blir det extra festligt. Katter som klär i solglasögon roar det med.

Sova stående

Att sova stående är något som katter inte ens gör, men de kan gå in i djupsömn i de konstigaste ställningar. Detta kan vi se i sammanställningen ”Roliga Katter Sover I Konstiga Lägen.” Blomkrukor verkar vara en favoritplats för en del katter, de viker ihop sig och trivs där sovande. Fotbollsspel är även det tydligen en favoritplats att ta sin siesta på. Klippet är på knappt 4 minuter vilket är en lagom längd. Många undviker långa videos som är längre än 20 minuter, det blir helt enkelt för länge med samma tema, nästan tjatigt.

Misslyckade hopp

När människor gör dessa bloopers så känns det säkert i kroppen och många har tur som inte bryter samtliga ben. Men för katter är det en annan sak vilket bevisas i denna video. Våra älskade katter landar alltid rätt ändå, är det inte fascinerande så säg? Men så har också katter nio liv.