De bästa slotsen år 2017

Vi är inte ens halvvägs genom år 2017 men det har redan släppts flera blivande stjärnskott på casinomarknaden. Men det är inte bara de allra färskaste spelen som har fått oss att spela tills fingrarna ömmar, vi har fortfarande kvar spelglädjen för mängder med spel som lanserades i årets början och som vi lagt på vår personliga topplista. Kolla in de populäraste spelen för 2017!

When Pigs Fly – svinroligt spel

Det omöjliga har bevisats – grisar kan flyga och i rymdskepp dessutom. Trotsa tyngdlagen med dessa rosa filurer och förbered dig på en spelupplevelse du sent ska glömma.

Spelplanen i When Pigs Fly består av klassiska kortspelsymboler som siffran tio och bokstäverna J, Q, K och A. Men även grisen som har huvudrollen i spelet har fått en egen symbol på hjulen. Dessutom har spelet flera roliga bonusfunktioner som väntar på dig – som att Wild-symbolen kommer ersätta alla symboler från rad två till rad fem och en vinnande kombination av symboler kan ge dig upp till fem re-spins.

Charmigare spel än When Pigs Fly är svårt att hitta!

Chibeasties 2

När det kommer till att skapa trollbindande spelmiljöer är spelutvecklarna Yggdrasil mästare. I Chibeasties 2 som är en uppföljare till den populära föregångaren Chibeasties tas vi tillbaka till den vackra skogen, vi får träffa de oemotståndliga varelserna ännu en gång och de är nu snyggare än någonsin.

I denna lekfulla och magiska värld finns det självklart flera funktioner som kommer höja humöret. Du kan bland annat få en ”Wild Mutation”. Detta innebär att en wildsymbol kommer omvandlas till en annan wildsymbol och du kommer få båda symbolernas funktioner. Men det roliga är inte över där – det finns dessutom en freespins-funktion att njuta av.

Hoppa in i skogen direkt och lek med de roliga figurerna!

Jungle Spirit: Call of the Wild

Ståtliga tigrar, skrämmande krokodiler och enorma elefanter – välkommen till djungeln. Med exemplarisk grafik kan du njuta av en vacker bakgrund dekorerad med vajande palmträd, lila blommor och glödande eldflugor.

Jungle Spirit: Call of the Wild är fullproppad med spännande bonusfunktioner. Håll lite extra koll på den rosa blomman – tre av denna kommer nämligen att trigga igång freespins-funktionen. Här tas du till en ny spelplan där du får välja ditt spirit animal – valet står mellan tiger, elefant, björn, krokodil och orm. När du har valt får du komma tillbaka till spelplanen som nu är prydd med det djur du valde och spela dina freespins-rundor.

Fairytale Legends: Hansel and Gretel

Efter succén med Red Riding Hood bestämde sig NetEnt för att följa upp med ännu en klassik saga. Valet föll på bröderna Grimms skildring av syskonparet Hans och Greta som går vilse i skogen och hamnar hos en elak häxa. Följ spåret av brödsmulor och vita stenar och se Hans och Gretas resa genom skogen som slutar med att de hittar huset gjort av kakor och bakelser där den onda häxan bor.

Bonusfunktioner är lika självklart som den sockerkick du kommer få. Det finns tre olika bonusfunktioner som du kan trigga igång när du får tre bonussymboler och dessa är Freespins, myntvinst och multiplikator. Dessutom väntar fler smaskiga överraskningar som bjuder på fina vinster!