På ett nakenbad : Tramsmail.se ♥ a smart smile
banner ad

För att få adressen till denna sida skickad till din mobil, skicka ett SMS för 10 kr
till 72550 med texten trams w 4569 - Läs mer under fliken Mobilinfo här »

Innehållet i detta inlägg är VÅGAT!!! På ett nakenbad

Views: 1,864 | 05 March 2010 | Leave comment    | Debug
  • Share

Det kom sig som så att tjejen befann sig på ett nakenbad, och när hon låg där och solade sig så fick hon för sig att hon även skulle sola insidan av låren. Så när hon hade legat där en stund med benen brett isär så kom det en humla och flög rätt in i muffen på henne. Hon drabbades genast av panik eftersom hon inte kunde få humlan att flyga ut igen. Så hon fick gå iväg till doktorn.

Doktorn funderade en stund över hennes problem. Till slut sa han:

- Du kan ju prova att be din kille att doppa pitten i lite honung och sedan sticka in den. När han sedan känner att humlan har satt sig på ollonet så är det bara att dra ut den.

- Det låter ju som en bra idé, svarade flickan. men det är ett litet problem, jag har ingen kille.

Så doktorn frågade om inte han kunde få hjälpa henne, och det fick han. Så han smörjde in ollonet i lite honung och stack in den. Efter en stund började han att röra sig ut och in i henne med hög hastighet. Då frågade flickan vad det vad han höll på med.

Doktorn svarade:

- Jag ångrade mig, jag tänker skjuta ihjäl den jäveln…


Taggar: , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

Kategorier: Fräckisar • Gott skratt • Rumsrena historier

Kommentarer och information

Kommentarer

Leave a Reply

Mobilinfo


Det här kan du göra med i din !

Du kan också välja att vidarebefordra det SMS du fick när du beställde sidan till din mobiltelefon till vem du vill, så även de kan ta del av det roliga.

Viktig information angående tjänsten, filen och avgiften!

Avgiften på 10 kr gäller inte för , eller användandet av denna, utan endast för tjänsten som förmedlar och skickar dig den beställda sidan från Tramsmail.se till din mobiltelefon. Materialet är i många fall upphovsrättsskyddat.

Detta är ingen prenumerationstjänst utan du betalar bara engångskostnaden 10 kr för den adress på Tramsmail.se du själv väljer att beställa till din mobiltelefon. Läs mer här »

Tipsa en kompis

Varför inte dela med dig av just denna sida till en kompis? Bara fyll i nedanstående formulär och ett mejl går till din kompis med länken till denna sida...

Funkar inte?

Här nedan kan du lämna en felanmälan och vi uppskattar om du försöker vara så detaljerad som möjligt. Då kan vi åtgärda problemet både snabbare och enklare...

Ett tips är att du installerar de senaste versionerna av både Flash och QuickTime.
De är gratis och viktiga komponenter för filmer, spel och ljudklipp...
Kontrollera även att du surfar med det senaste programmet här »