Endast en röst per telefonnummer : Tramsmail.se ♥ a smart smile
banner ad

För att få adressen till denna sida skickad till din mobil, skicka ett SMS för 10 kr
till 72550 med texten trams w 32394 - Läs mer under fliken Mobilinfo här »

Endast en röst per telefonnummer

Views: 638 | 11 March 2011 | Leave comment    | Debug
  • Share

Kära medborgare…

Melodifestivalsfinalen utspelar sig imorgon och jag hoppas att rätt låt vinner. Rätt låt är inte den man tycker svänger bäst, utan den låt som har bäst chans att lyckas. Samma sak som när man tar ut ett fotbollslandslag. De bästa är inte allt de som lyckas…

Märkligt kan jag tycka att Sverige som är en av världens bästa och största länder vad gäller producera listettor och album åt diverse riktigt stora artister, inte kan åstadkomma bättre placeringar i stora ESC än de vi har.

Detta, enligt min teori, beror uteslutande på:

a) den dåliga utsortering den svenska utsorteringsgruppen har innan den svenska uttagningen startar…

b) den usla smak det svenska folket har som röstar…

c) antalet människor som röstar med underlivet och hellre ser en snygg människa representera Sverige än en kunnig…

Att diskutera smak är egentligen helt galet. Alla har rätt att tycka om vad de vill och de låtar jag gillar, behöver ingen annan gilla och tvärt om. Alla har rätt till sin smak. Däremot kan jag tycka det är märkligt att folk inte kan se förbi sin smak och lustar och tänka på vilken låt som faktiskt har en chans att vinna det stora, stora slaget. Det är ju trots allt en tävling…

Jag kan tycka att vi bara ska få rösta en gång per telefon, eller rättare sagt endast en röst per telefonnummer. Det är mer demokratiskt och ärligt att en artist vinner på framförande och inte för att en hel generation småkåta pubertetsbrudar SMSar upp hela sitt studiebidrag. Vad är det för signal vi skickar våra barn? Att du kan bara lyckas om du är snygg..?

I vilket fall som helst kommer det att bli en bra Melo-kväll. Jag har tio matgäster hemma hos mig och jag tänker bjuda på italienskt. Vad annars..?

Ha en bra dag och kramas i trafiken!

/Raffe Bergwall – När du börjar ta saker och ting förgivet, saker och ting för dig givet blir taget…


Taggar: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

Kategorier: Film & Teve • Framträdande • Melodifestivalen • Nöje & Arrangemang • Tävlingar • Teveprogram • Tokblogg

Kommentarer och information

Kommentarer

Leave a Reply

Mobilinfo


Det här kan du göra med i din !

Du kan också välja att vidarebefordra det SMS du fick när du beställde sidan till din mobiltelefon till vem du vill, så även de kan ta del av det roliga.

Viktig information angående tjänsten, filen och avgiften!

Avgiften på 10 kr gäller inte för , eller användandet av denna, utan endast för tjänsten som förmedlar och skickar dig den beställda sidan från Tramsmail.se till din mobiltelefon. Materialet är i många fall upphovsrättsskyddat.

Detta är ingen prenumerationstjänst utan du betalar bara engångskostnaden 10 kr för den adress på Tramsmail.se du själv väljer att beställa till din mobiltelefon. Läs mer här »

Tipsa en kompis

Varför inte dela med dig av just denna sida till en kompis? Bara fyll i nedanstående formulär och ett mejl går till din kompis med länken till denna sida...

Funkar inte?

Här nedan kan du lämna en felanmälan och vi uppskattar om du försöker vara så detaljerad som möjligt. Då kan vi åtgärda problemet både snabbare och enklare...

Ett tips är att du installerar de senaste versionerna av både Flash och QuickTime.
De är gratis och viktiga komponenter för filmer, spel och ljudklipp...
Kontrollera även att du surfar med det senaste programmet här »